Fri frakt från 999:- | Hemleveranser till utvalda postnummer

SHAPE | anatomiskt träns - nitar/klinkers

  • 795 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(
Hör av dig på [email protected] om du önskar lägga en beställning!

Shape tränset levereras med valt utförande + originalpannband och nosdel. 

Shape är ett träns baserat på form och funktionalitet. Idén bygger på enkelhet och enkla lösningar med fokus på hästens anatomi. Tränset är främst byggt för att skydda hästens mest känsliga och utsatta delar - nacke och käke. Shape skapar inget onödigt tryck i nacken. Tränsets delade sidostycken, med en ring i mitten, gör att tygeltagen inte ger något tryck i nacken. När ryttaren drar i tyglarna kommer det nedre sidostycket att löpa i ringen, medan det övre sidostycket fortfarande ligger helt still. Tränset är gjort i one size så att du själv kan justera det så att det ligger perfekt på just din häst... oavsett om det är en pony, cob el stor häst.

Tränset är tillverkat i ett mjukt och följsamt koläder i bästa kvalitet. Nackstycke, nosdel och pannband är fodrade med mjukt svart läder. Dekorationer endast i form av stora präglade ringar på sidostycken och pannband, för övrigt är tränset helt slätt. Hela nosgrimman, liksom nosplattan, är avtagbar. Silverspännen. Släta tyglar ingår.

OBS! Shape Std levereras med slätt pannband och nosdel. Pannband och nosdelar med dekorationer finns att köpa som separata set och går även att få med bling-pannband här från webbshopen.

Monteringsanvisning för ditt Shape träns hittar du HÄR!