Fri frakt från 999:- | Hemleveranser till utvalda postnummer

AVEVE | Fiber Mix | 12kg

  • 299 kr
I lager.
Lagersaldo: 3

Endast avhämtning eller hemleverans på foder!

AVEVE Fiber Mix är en gräs- och örtblandning som kombinerar timotejgräs och esparsett samt tillsatt linfröolja. Denna kombination gör den till ett läckert och mjukt alternativ till den välbekanta lusernen och den har fortfarande massor av smak, tuggtid och sysselsättning. Ett lågt innehåll av socker och stärkelse gör AVEVE Fiber Mix idealiskt för alla typer av hästar där man vill förlänga tuggtiden och stimulera salivproduktionen. Ökad tuggtid och salivproduktion främjar hästens naturliga förmåga att reglera magsyra och är generellt sett fördelaktigt för hela matsmältningssystemets funktion. AVEVE Fiber Mix har ett lågt kaloriinnehåll och är inte tillsatt med vitaminer och mineraler, vilket gör att den kan kombineras med vilken foderplan som helst.

AVEVE Fiber Mix kan tillsammans med en bra vitamin- och mineralblandning med fördel användas som enda krubbfodret för mycket lättfödda hästar.

Ingredienser:
Hackat timotejgräs, esparsett och linfröolja.


Näringsinnehåll & Näringsämnen/kg:
Kalcium: 3,1 g. fosfor: 2,1 g. Smälltbart råprotein: 51,5 g. Råfett: 55 g. Fiber: 307 gram. Råaske 63 g. natrium 1,3 g. Magnesium 1 g

fe/1000 g:
0,48

Utfodringsanvisningar
0,1-3 kg/dag